Tandartspraktijk Hidding Cereslaan 2J, 5384 VT Heesch Bereikbaar via 0412-457222

Voor patiënten

Alle informatie over tandartstarieven, betalingen en ons regelement

Nieuwe patiënten

Ben je nog geen patiënt, of zoek je een nieuwe tandarts, meld je aan via het formulier of bel tijdens kantooruren naar nummer 0412-457222 (maandag tot en met donderdag van 8 uur tot 17 uur of op vrijdag van 8 uur tot 12 uur).

Wij vragen je om bij het eerste bezoek een geldig legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee te brengen, daarnaast vragen we je om een actueel medicatieoverzicht mee te nemen, indien dit van belang is.

Neem ook eens een kijkje op: www.allesoverhetgebit.nl

Aanmelden

Locatie

De praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Ceres, op de eerste verdieping en is bereikbaar via de trap of met de lift.

Voor eventuele vragen staan we je graag te woord, bel daarvoor naar onze praktijk.

Tarieven

De praktijk hanteert de landelijk geldende tarieven die zijn opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voor uitgebreidere behandelingen maken we desgewenst vooraf een begroting.

Kinderen tot 18 jaar krijgen tandheelkundige kosten 100% vergoed vanuit de basisverzekering. Deze kosten dienen wij dan ook direct voor je in bij de zorgverzekeraar.

Betalingen

De facturatie wordt verzorgd door Infomedics. Voor vragen over de rekening kun je contact opnemen met Infomedics.

Indien je een tandartsverzekering hebt en de behandeling wordt gedeeltelijk vergoed, ontvang je vanuit Infomedics alleen een factuur voor de eigen bijdrage.

Patiënt worden?

Schrijf je nu in als patiënt om een afspraak te maken

Aanmelden